Waterclouds

WATERCLOUDS er et svensk udviklet produkt, af personer med gedigen baggrund fra frisørbranchen. Produkterne produceres i Sverige, og er specielt fremstillet til de skandinaviske hår typer. Waterclouds vision er, at producere et produkt der tager hensyn til miljøet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne fra Waterclouds er parabene fri og indeholder blandt andet havmineraler, havalger, sweet almond oil, provitamin B5, Guarana, hvede protein og flere miljøvenlige og sunde ingredienser.

Læs mere om WATERCLOUDS

ghd

ghd er anerkendt som frisør branchens bedste brand når det kommer stylere, føntørrere, curlers, hårbørster og meget mere. Det er derfor ghd’s produkter er at finde hos rigtig mange profesionelle frisører rundt omkring i hele verden. ghd’s produkter kommer med 2 års garanti, og er uden sammeligning en af de bedste investeringer til dit hår.

Læs mere om ghd

Pureology

Pureology er udviklet for og til professionelle hår stylister rundt omkring i verden. Pureology er 100% vegansk og understøtter alle hårtyper. Pureology er udviklet til personer med farvet hår, og med Pureologys patenterede opskrift er de sikret at deres farver holder længere.

Læs mere om Pureology

Frisør Kastberg|Langballe

Frisør Kastberg|Langballe er en miljøbevidst frisørsalon i hjertet af Aarhus C. Vores manifest er godt håndværk, passion, god service, miljøvenlig og urban. Alt sammen serveret i hyggelige omgivelser. Hos os er de i trygge hænder!

Bestil Tid