Waterclouds

Waterclouds er en miljøvenlig og naturlig produktserie bestående af flere forskellige varianter. Serien er selvfølgelig parabene fri, og indeholder derudover et hav af naturlige mineraler. Produkterne stammer fra Sverige, og er specielt designet til de skandinaviske hårtyper.

Waterclouds branded omhandler Repair Care, Volume Care, Color Care og finishing/styling i form af The Dude. Derudover har Waterclouds netop lanceret en produktserie til mænd med skæg, kaldet Beard Junk. Produkterne hjælper med at pleje dit skæg, og holde det sundt og veltrimmet.

Repair Care

Repair Care er en produktserie fra Waterclouds der fokusere på at genskabe hårets naturlige balance. Hvad betyder det så? Jo, alt hår er i mere eller mindre grad skadet, forstået på den måde at alt hår bliver slidt. Hår kan, hvis det ikke bliver behandlet rigtigt, begynde at flække, knække, blive tørt eller fedtet. Repair Care serien indeholder produkter til alle slags problemer. For eksempel har Repair Shampoo til formål, at at vedligeholde tørt og farvet hår, således det fortsat vil føles fyldigt og med en sund hovedbund.

Følgende produkter fåes fra Repair Care serien: Repair shampoo, Repair Hairmask, Repair Hairbutter, Repair Argan Oil Serum, Repair Leave-in Conditioner og Deep Shine Cream.

Læs mere om Repair Care

Volume Care

Volume Care en en serie fra Waterclouds der fokusere på at give fylde, smidighed og sundt hår. Serien består af shampoo, conditioner, ocean mist og dry clean hairspray. Produkterne er miljøvenlige og parabene fri, og består af blandt andet guarana, bamboo extract, hvede protein, hav mineraler og meget mere. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra kunder som har brugt disse produkter.

Læs mere om Volume Care

Color Care

Color Care rengøre og neutraliserer uønskede gule reflekser i dit farvede hår. Ved brug af naturlige og parabene fri ingredienser får Color Care serien din farve til at holde længere. Color Care serien omfatter Violet Silver Shampoo, Revitalizing Color Cream, Color Shampoo og Color Conditioner. Alle produkter forbedre og vedligeholder dit hår, således dine farver forbliver med at se friske og naturlige ud.

Læs mere om Color Care

Finish & Styling

Waterclouds har en lang række miljøvenlige styling produkter, som passer til enhver smag. Alle produkter er parabene fri, og passer til alle typer af frisurer. Serien leveres som Creator Fiber Cream, Hard Matt Hairwax, Sculpting Fiberwax, Hardstyle Hairwax, Fixing Hairspray, Volume Hair Mousse, Strong Hairspray og Big Ass Can Strong Hairspray. Det er ligemeget om du har kort hår, langt hår, tyndt hår eller tykt hår. Med Waterclouds styling serie er der noget til enhver smag.

Læs mere om styling produkter

The Dude

The Dude er en nye herreserie fra Waterclouds. Produktserien indeholder voks produkter, body wash, detox shampoo og styling hairgel. Med The Dude på dit badeværelse, er du ikke dårligt stillet…tværtimod. Og de er selvfølgelig også parabenefri og miljøvenlige.

Læs mere om The Dude
Bestil Tid